fredag 23 oktober 2009

Enköping


Dagen har spenderats i Enköping. Jens blev skickad till lasarettet i Enköping för där är väntetiden mycket kortare än på Akademiska.
Åkte först hem till mormor och morfar. Som vanligt lagar mormor supergod mat, idag fick vi nån potatis- och fläskfilegratäng, jättegott. Blåbärspaj till efterrätt. Efter maten åkte Jens och morfar till lasarettet medan jag och mormor gick till Maxi. Sen var det tydligen dax för fika igen, ambrosiakaka, lite småkakor och kaffe. Hon e så rolig min lilla mormor, hon har alltid med sig massa gott när dom kommer på besök, men hon har även med frukt. Varje gång vi fikar så bjuds det även på frukt, hon skalar nästan alltid ett äpple och delar ut äppelskivor till oss, precis som när vi va små.
Nu på kvällskvisten badade vi Milo. Jag råkade hälla i för mycket olja i badet så när Andreas skulle lyfta upp honom var han hal som en ål. Huden blev ordentligt återfuktad! Nu sover dom båda, och Andreas som ville kolla på film. Men jag e van. Bäst att lägga sig nu för lördagen startar kl 07 med tvättstuga :(

2 kommentarer:

  1. Hur gammal är din mormor?Hon ser så pigg ut,och har hon något utländsk påbrå? :)Hon ser lite italiensk ut :)Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Mormor är 75 år och helsvensk. Men väldigt mörk i färgerna, inte hyn dock. Hon är för pigg för sin ålder, men det låtsas hon inte om, kör på som om hon var 40 år. Trevligt helg på dig me.

    SvaraRadera