måndag 1 februari 2010

Olyckan är bortglömd!

I lördags råkade Milo ut för sin första olycka. Han gick som vanligt i sin gåstol när sitsen plötsligt lossnade och han föll i golvet. Han var i hallen och jag och Andreas gjorde oss iordning i badrummet, så ingen av oss såg vad som hände men dunsen hördes. Han blev nog så chockad och rädd för det tog ett par sekunder innan han började gråta, sen grät han på ett sätt som vi aldrig hört förr, usch va rädda vi blev. Bara se stackars liten ligga på golvet under stolen. Men det slutade bra, han slutade gråta efter några minuter och sen blev han glad och log när jag sjöng hans favoritsång för honom.
Nu är stolen tillbaka igen efter ett besök på babyland, tydligen hade vi satt fast sitsen fel, nu sitter den fast ordentligt. Tur det för Milo gillar sin gåstol väldigt mycket, skriker av glädje när han får gå runt i den!

2 kommentarer:

  1. Oh vad skönt! Jag blir så ledsen att vi inte förstod bättre när vi satte ihop den. Skönt att det gick bra och att det gick att ordna.
    Nu är nästa problem, för er, att se så han inte river hela huset. <för plötsligt når han mycket längre. Kram

    SvaraRadera
  2. Det var ju ingen större olycka, men nu är den fixad så nu är han säker...gäller väl bara att göra hemmet säkert nu då.

    SvaraRadera