fredag 5 november 2010

Helg

Va in på en sida och kollade antal besök per dag på bloggen och blev förvånad över att antalet inte har dalat nu under tiden som jag har varit snål med inlägg. Kul att ni hänger kvar. Ännu en arbetsvecka är slut. Slutade tidigt idag och hann med en del under eftermiddan. Handling, städning och matlagning. Johanna, Kim och Nova kom förbi och åt middag med oss, trevligt med sällskap!
Imorrn hade vi förberett oss på att plocka ihop vårt nya kök på ikea men så blev det inte. Arbetet i lägenheten står lite stilla i väntan på en elektriker som inte har tid att komma. Så imorrn ska vi åka dit och se vad som hänt under veckan, inte mycket verkar det som. Nu på söndag har vi varit hemlösa i två veckor och det blir säkert två veckor till. Hoppas svärföräldrarna står ut med oss så länge!
Just nu ligger Milo och sover på ett hotell i Sundsvall, han är där med farmor och farfar och hälsar på släkten. Så jag och Andreas är barnfri hela helgen. Sovmorgon imorrn ser jag fram emot, har varit uppe sen 05.30 idag. En bild från i somras...lite sol och 25 plus nu vore inte helt fel.

1 kommentar:

  1. Du vet att vi gruvar oss för den dag ni inte bor här längre. Att komma ifrån jobbet och mötas av en Milokram är det bälsta på jorden!!!

    SvaraRadera