måndag 31 januari 2011

Inskolning och Enköping

Vi började dagen med ett 2-timmars besök på nya förskolan. Först var vi ute ett tag på gården och sen fick Milo och tre andra barn gå in med en pedagog. Det första Milo gör när han kommer in är att börja ropa på bollarna som han lekte med när vi var där första gången för 1½ vecka sen. Så det blev lek med bollar och annat kul som fanns inne på avdelningen. Fanns ett väldigt spännande rör som lutade så när barnen la en leksak i röret åkte leksaken rutschkana genom röret och kom ut i andra änden! När alla andra barn hade kommit in var det dags för olika aktiviteter, Milo fick måla i ateljén Han målade en "padda" (sköldpadda) sa han när jag frågade. Och efter det var tiden ute för vår del.

In i bilen och iväg till min mormor och morfar i Enköping Där blev vi bjudna på lunch och sen gick vi ut i solen. Vi gick till en lekpark som jag brukade leka i när jag var liten. Där gungade Milo och sen åkte vi pulka. Mätta och belåtna i magen efter majsenapudding med saftsås, blåbärspaj och grädde, kakor och kaffe åkte vi hem till Uppsala igen.

1 kommentar:

  1. Verkar som ni blev väl omhändertagna på nya förskolan och att Milo hade skoj. Roligt att få måla redan första dagen!
    Kommer behöva en byrå till bebisrummet men har fortfarande inte bestämt om vi ska ha vita eller "träfärgade" möbler... Tycker den typen av byrå är praktisk.

    SvaraRadera