måndag 25 juni 2012

3 veckor kvar...

och vi har fortfarande inte hittat något namn som vi båda gillar. Va svårt det ska vara... Andreas har flera olika seriösa förslag men jag gillar dom inte alls. Vi har några få namn som vi båda halvgillar men jag tror inte att det kommer bli något mera av det. Och dom få förslag som jag har gillar inte Andreas...Det är inte lätt. Hjälp oss snälla om du har något fint pojknamn som du vill dela med dig!

2 kommentarer:

  1. Har tyvärr inget att dela med mig av. Skulle vi få fler barn så hoppas jag att det också blir en tjej, annars riskerar barnet att bli namnlöst ;-) Tycker det är lättare med tjejnamn, vet inte riktigt varför men den kolumnnen på namnlistan fylls alltid väldigt snabbt.

    Hoppas ni kommer överens inom 3 månader och 3 veckor iaf(som väl är gränsen för att anmäla namn)! :-)

    Kram!
    Anna

    SvaraRadera
  2. Vi har ju ett par veckor kvar, men tror inte vi kommer enas eller hitta något nytt namn innan bebisen kommit...Det blir väl att någon av oss får ge med sig och den andra blir väldigt nöjd. Tråkigt med erat tak, har ju inte varit de bästa väderförutsättningarna de senaste dagarna, hoppas d löser sig snabbt och att regnandet upphör i några veckor.

    SvaraRadera