onsdag 31 oktober 2012

Sista oktober

Andreas gjorde ett tappert försök att lämna Milo på förskolan idag men det gick inte, han grät (Milo alltså) och ville inte vara där. Så då fick han vara hemma med mig och Noa.
Noa fick ju feber igår mot kvällen och har varit ledsen till och från idag men han har sovit ganska mycket så jag och Milo har hunnit med lite av varje. Först blev det en promenad till Willys för att handla lunch och ingredienser till bak. Noa somnade på vägen hem från affären så då kunde vi stanna ute i det fina vädret. Vi gick på isjakt för Milo tyckte det var så kul att kasta isbitar så att dom gick sönder. Tyvärr har han blivit mindre villig att bli fotograferad på sista tiden så jag fick inga bilder på ansiktet mot mobilkameran...lättare med Noa, han smilar upp så fort han ser en och tittar intresserat på kameran.
Efter en timme ute så gick vi in för att baka bullar och havrebollar, jag var så grymt sugen på att baka bullar men Milo ville inte det utan han skulle göra havrebollar så det fick bli både och.

Milo har skrivit sitt namn på Ipaden, visst är han duktig? Han gillar bokstäver just nu, lägger ut kastanjer i olika bokstäver, skriver och målar bokstäver. Favoriter är H och X. Det är inte alltid han får till M:et utan ibland blir det uppochner men som tur är börjar hans efternamn på W.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar