söndag 22 november 2009

Utelåsta

Vi har hunnit med mycket denna söndag. Jag, Milo och min pappa åkte till Ikea och köpte en matstol till Milo, hittade även ett marsvin som jag var tvungen att köpa! Hem och monterade ihop stolen, Milo fick provsitta och han gjorde det galant! Sen blev vi hämtade av Andreas pappa, iväg mot lugnet för middag. Var där nån timme innan vi for iväg till nästa stopp i Stenhagen hos Joni, Sandra och Sebastian. Oj vad deras son växer, snart 2 år den lilla plutten. Har ju följt honom sen han var lite bebis, fattar inte att tiden går så fort. Trevligt att vara där, det var länge sen. Förr hängde vi där nästan varje helg. Sandra fotograferade Milo med nåt superobjektiv, ska bli spännande att se korten.

Väl hemma, eller ja, väl i trapphuset så börjar letandet efter hemmanyckeln. Behöver inte skylla på nån, ni som känner oss vet vem den skyldiga var. Ingen hemmanyckel. Den ligger i lugnet, hemma hos Andreas föräldrar. Så snälla Roger sätter sig i bilen och kör snabbt som tusan till oss med vår nyckel.

Nu har vi precis sett en film, å hör och häpna, han var vaken hela filmen! Andreas alltså =)


3 kommentarer:

  1. Hahaha. :) Vilken kväll hörni! Haha.
    Drygt att inte ha hemnyckel när man förväntar sig att man ska komma in och slänga sig på soffan. :) Tur att ni kom in sen till slut iallafall. :)

    SvaraRadera
  2. haha det måste ha varit anderas som glömde nyckeln!

    SvaraRadera