lördag 12 december 2009

Julstress

Vi har varit ute och handlat julklappar idag, blev inte klar på långa vägar. Målet är att bli klar under nästa vecka, ska inte bli nå panikletande den 23 dec! Då ska vi bara ta det lugnt och skratta åt alla dumma människor som sparar julhandeln till sista dan. När vi åkte till elgiganten för andra gången stod en beväpnad polis utanför entrén, han väntade säkert på nån rånare som härjade inne på affären, spännande! Men det visade sig att han bara vaktade pengar och åkte sedan efter en värdetransport...inte så dramatiskt som jag hade hoppats på.

Åkte till Gränby centrum, där var det fullt med folk. På vissa affären är det så snålt med utrymme, vi hade Milo i hans barnbilstol i en kundvagn och jag fick snitsa mellan bord, hyllor och folk, inne på en affär kom vi inte mellan med vagnen. Hejade på Sandra där hon jobbar och köpte billiga stumpor av henne.

Vi köpte bla en hoppgunga till Milo i julklapp. Var ju tvungna att testa den men han var lite för liten än...va lagom nöjd när vi satt han i den, fattade nog inte riktigt vad som hände. Han snurrade runt några varv, sen var det klart tyckte han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar