lördag 7 januari 2012

Han gillar att städa

Vi var på Barnens hus nu på eftermiddagen. Milo fick pengar av sin farfar och skulle köpa någon leksak. Han lekte länge med en docka som hade napp, sen kom pappa Andreas men en innebandyklubba och avledde uppmärksamheten från dockan. Dom spelade en stund men sen hittade Milo en mopp med skurhink och sa på en gång att han ville köpa den, han ville varken ha dockan eller innebandyklubban.
Nu har han skurat golven för fullt här hemma, jag fick gå efter och ta bort det mesta av vattnet. Medan han städade sa han att vi inte fick gå på golvet för där hade han städat och att det var blött! "Bara stora killar får gå här" sa han.

5 kommentarer:

  1. Påminn honom om detta då han blivit trött tonåring. *L*
    Kram till dig från Ann

    SvaraRadera
  2. Man kan undra vilken han har som förebild?

    SvaraRadera
  3. Ann: Jag hoppas att det sitter i hela livet! Tänk en man som gillar att städa och laga mat, sånna växer inte på träd! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas att han har oss båda som förebild. Däremot sa han "jag vill ha en sån som mamma har" om moppen och hinken. Han vet vem som gör vad i hemmet.

    SvaraRadera
  5. Haha, sötunge! Jag har tur som har en av de där männen som både gillar att städa och att laga mat :-)

    Vad gäller sömnen så nej, det där med "metoder" hit och dit är inte vi heller speciellt mycket för utan har tagit det som det kommer, har ju märkt att det inte går att "styra" barnen i alla fall :-)

    Vad gäller sjukdomar så ja, har varit en hel del sen nästan en månad tillbaka (och en del före det, iaf Jazmine) men nu är barnen i princip friska, Jazmine är fortfarande lite snorig och lite hostig men hör väl årstiden till.

    Var det magsjuka ni hade förut?

    Kram
    Anna

    SvaraRadera