onsdag 13 juni 2012

Envisa Milo

Gårdagen slutade med att Milo står i hallen och kräks...efter långa och envisa protester mot att Andreas inte får sova med honom. Det är något nytt han har börjat med nu dom senaste veckorna. Vi försöker ju att lägga honom varannan kväll men han gråter tills han får som han vill, dvs att jag kommer in och sover med honom.
Han grät och var helt hysterisk igår så jag tror att han spydde pga att han ansträngt sig så mycket, det har hänt flera gånger förr att han har gråtit tills han spytt, inte för att han behöver gråta och protestera så mycket utan det kommer ganska lätt. Sist var i helgen då han råkade krossa ett glas hemma hos hans farmor och farfar och inte lyssnade på oss om att han inte fick gå på golvet, han skulle minsann också hjälpa till att plocka glas. När han inser att han inte får som han vill börjar han att gråta och efter en liten stund kräks han.
Så jag tror inte att han kräktes pga magsjuka men han fick stanna hemma idag och kommer vara hemma imorgon också.
Efter en tur med bilen till bl.a. plantagen och mataffären på förmiddagen har vi varit ute på gården i flera timmar. Det har varit mycket vattenlek, det slutade med att Milo sprang runt i bara kalsonger eftersom kläderna blev så blöta, härligt med sol och värme!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar