onsdag 26 december 2012

Julen 2012

Det har varit två intensiva dagar med firande på olika håll, mycket i och ur bilen för våran del. Nu är första gången som jag slår mig ner framför datan på tre dagar. Bilderna från jul blev inge bra, så var beredd på suddiga och misslyckade kort.

Julaftonsmorgon började här hemma med de julklappar som fanns kvar att öppna. Milo fick nämligen öppna ett paket efter magsjukan och tre paket kvällen innan för att dela upp det lite. 
 Kl 11 var vi hemma hos Andreas föräldrar, där åt vi grötfrukost och barnen fick öppna varsitt paket. Madde, Alex och Kian var där och Andreas farmor och farfar. 
Noa började dagen med att var jultomte. 
 Milo körde pepparkaksgubbbe och Kian lånade Noas gåstol
 13.30 var det jullunch hemma hos mamma och Tommy. Pappa, Jens och Tommys ena dotter med familj var också där. Lunch-fika-paketöppning. 
 Strax efter 17 packade vi in oss i bilen för tredje gången denna dag och åkte åter hem till Andreas föräldrar för julmiddag. 
 Jag och Andreas fick ett kit med isglassformar och en bok på massa olika recept. Alex hade svängt ihop en egen blandning som bla. innehöll två citroner, surt tyckte Milo (och vi andra också). 
Noa var trött och gnällig mot kvällen så det var bara att åka hem runt 9-tiden (klart han var trött). Men den stora gossen fick vi inte med oss hem, han skrek och grät och ville inte föjla med så han fick sova kvar hos sin farmor och farfar. 

Juldagen spenderades hos min mormor och morfar med kusiner och morbror. Där glömdes kameran i hallen...

Idag har jag äntligen fått lite ordning i hemmet. Det blev ju en hel del julklappar som har legat utspridda i hela lägenheten men nu ser det acceptabelt ut. Andreas och barnen var ute i två timmar i duggregnet och lekte i snön, Noa sov såklart i vagnen medan Milo och Andreas lekte. 

Tack snälla för alla fina julklappar till barnen och till oss!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar